Skip to main content

Den Bosch 2013 ..spannend

By 1 februari 2013Uncategorized

Zo even een kort verslagje tussen de bedrijven door van de hk tot nu toe, (vrijdag) .De Vingino (f/e P vd kallen en L. Meyer usa)  die op donderdag moest had niet geheel naar tevredenheid gepresteerd helaas, hij was te druk met zijn omgeving en daardoor niet bij de les wat resulteerde in fouten en niet de techniek die we van hem gewend zijn, Hij mocht dus ook geen  rondje verder, desondanks beschikt hij natuurlijk wel over een boel talent en dat zal hij zeker waar gaan maken als sportpaard. Komt goed met de jeugdige Ferney!

De Krack  (R Bekkers en E. Schep) van vandaag deed erg  goed zijn best en liet gewoon een correcte en degelijke verrichting zien, deze gaat overigens morgen de veiling in dus dat was zeer goede reclame! Fijn paard!

De topper was vandaag de erg atletische Flinstone (Vivaldi x Ferro) van de (f/e) De Beukevallei uit Leende. Prachtig wat hij liet zien vandaag! Flinstone mag door naar morgen… erg spannend. Dus morgen weer net als vandaag, da is de planning ha ha  maar het blijven dieren en geen machines die je helemaal in kunt stellen dus.. het moet allemaal nog gebeuren..

Hier alvast wat foto’s en morgen het resultaat