Skip to main content

Was een druk zaterdagje en er is dan ook verrekkes (als ik dat mag zeggen..ja dat mag ik zeggen op onze eigen website hiii) gewerkt! Begonnen de dag met het normale stal werk, binnen/buiten/stapmolen/mesten/stro/poetswerk.

Wiek haakt nu af (10.00) en gaat verder met nog wat klussen op het dak by the way voordat we op wedstrijd gaan.

PP kwam al vroeg om de Vingino te doen en daarna Vera het ponie project, gingen beiden goed, (11.00) maar goed moest ook nog op wedstrijd (12.00) ..ergens..(hier tussenin is Dayse ook nog gekomen met wat lekkers ivm met haar vertrek) gelukkig had Tessa Apollo super mooi ingevlochten en stond startklaar om mee te nemen, vrachtwagen had ik dag van te voren al ingeladen, dus op wedstrijd, hij liep fijn was redelijk ontspannen en had een goede proef neergezet 217 vijfde, nog lang niet goed genoeg, snel weer naar huis want om half vier stond Nikki klaar,

Zo rond half vijf kwam Franka ook al aan gereden! Is een traditie geworden, (Franka heeft hier wat jaren geleden een ster merrie gekocht) schuilen voor het vuurwerk bij stal Vermulst en ondertussen even door trainen en proeven doornemen in de 20/60 baan.

Kupke koffie met Franka en daarna nog even bak preperatie, vaste klus op de zaterdag pffffff

Half acht klaar, mmwo valt nog mee