Skip to main content

Als eerste wensen we natuurlijk iedereen het allerbeste, voor deze komende feestdagen en natuurlijk voor het komende nieuwe jaar!!

WAt zal het allemaal gaan brengen?? Hopelijk veel goeds op alle vlakken!!!

Even een terugblik op 2013,

we hadden mooie resultaten op de keuringen, zowel voor de merries als voor de hengsten.

Het opfok seizoen is ook goed verlopen en hebben weer  veel nieuwe aanvragen en klanten bij!! Veel in de springhoek op het moment.

Met de pensiongasten is ook alles prima verlopen en hebben mooie voorruitgangen geboekt en mijlpalen bereikt. Weer nieuwe erbij en ook een leuke pony combinatie Nikki met Fritske!  Helaas is Dayse gestopt (voorlopig), 11 jaar is ze hier geweest! Ze kwam op haar scooter ik weet het nog goed hiiihi. We zijn nu  (een beetje)aan het idee gewend dat het geen vaste prik meer is de dinsdag en de donderdag en dan meestal een paar keer in de maand op wedstrijd en dit niet zonder resultaat vaak samen met hun Mam, pap of Rob. We zullen ze zeker missen maar kijken terug op 11 goede jaren!!

2013 is ook het jaar dat ik mijn diploma erkend sportmasseur heb behaald, ik wil dit nog meer gaan uitwerken maar daar ontbreekt de tijd voor op het moment.

Ook hebben we met zijn alle weer flink geklust op ons bedrijf, nieuwe daken op de longeercirkel en stapmolen en hout hok, deuren etc etc , geklust op ‘Vier’  en nog meerdere dingen!

Ter afsluiting onze eigen paarden, Project Lois lane heeft haar eerste mijlpaal bereikt hihii en dat is het behalen van der ibop certificaat!.. Dus nu op naar Veghel en denk een Pavo cupje ergens, Apollo is zijn wissels eindelijk gaan springen!!! En een nieuwe aanwinst Innocento, een mooie bijna jaarling nu van Charmeur!!

Op naar 2014!!!!!!!!!!!!!!!!